Lietuvos pašto efektyvumas



Kaip dori Lietuvos piliečiai mes su brangiausia mėgstam užsisakyti iš užsienietiškų e-shopų visokių menkniekių.
Tai kad iš mano geriausio draugo Ing Jon Kim Jano kuris siunčia man daug dovanų (DX.com) keliauja mėnesį-kitą, jau nestebina. Na, bet svarbių daiktų ten neperki.
Kad per savaitę atsisiunti iš myhabit'o - vis dar stebina. Bet ten rimti vyrai iš UPS'o dirba.

O visokie kitokie reikalai eina per Lietuvos paštą.
Paskutinė epopėja buvo itin juokinga.

Pirmadieni gaunam pisulka, kad atvyko korespondencija - prašom atsiimti.
Antradienį pasidarau sau įgaliojimą, kad brangiausioji man leidžia paimti šią brangenybę. Taip visad darydavom, nes man čia pat, o jai toli iki pašto. Dėja, pašte sako su tokiais įgaliojimais gali į vieną gerą vietą nueiti - tiek tos naudos. Notariškai patvirtintas įgaliojimas - a must. Na, jei paštas galvoja kad iki notaro yra arčiau - tai nafik. Bet šiaip, jo, jie čia teisūs. Pats pasirašiau, pats pasiėmiau, žiūrėk ir dingsta kas nors. +1.

Tad brangioji yra nuvežama samalično ir pasiima pisulka, kad Rodunios kelyje yra gerų daiktų. Prašome pasiimti invoisus, casho ir atvažiuoti.

Kas pas juos sugalvojo, kad negalima tokio laiško siūsti tiesiai į pašto dėžutę?


Trečiadienį susiruošiama į Rodunios kelią, kas yra šiaip ne toks jau ir malonumas. Ačiū dievui paskambinama, ir pasiteiraujama, kas per daiktai, kokie invoisai ir pan. Paaiškėja, kad Rodunios kelyje tu daiktų nebėra. Jei pašte prie pat. Taip mes gauname US&A pirktas prekes ir aptarindami juokingą pašto procesingą džiaugiamės.

Ketvirtadienį gaunam pisulką į pašto dėžutę PAKARTOTINĘ. Prašom pasiimti prekes.

Nebejuokinga.

1 komentaras:

  1. 100% turejau tokia pat nesamone. Siuntinys is Maroko gulejo mano namie, o uz poros dienu gavau Pisulka atvykt I Rodunios kelia, susimoket muita ir atsimt preke.

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.