Adrenalino sesija (atnaujinta su Š reikalu)

Ne, ne - šikart visai ne ant vandens :) Nebuvo nei katapultų, nei gliso, nei spinouto.
Buvo grynai virtualus adrenalino generavimas. Nesuprantate apie ką ? O gi įsivaikinau :) Kadangi šiame užsiėmime lentos vadinamos mažulėmis, gerulėmis ir kitais maloniniais žodeliais, tai neapsiverčia pasakyti, kad "pirkau". Sako užsieniečiai važiuoja į Lietuvą įsivaikinti vaikučių. Aš gi tęsiu atvirkštinę tradiciją. Ebayjuje paėmiau 3 metų amžiaus žvaigždžialentę.
Teoriškai tokią:


Ebayjuje tokią:


O kokia realybėje - pamatysim ištraukę katę iš maišo :)

Radikalaus pasikeitimo nesitikiu. Tikiuosi, kad bus lengvesnė ir 12 cm siauresnė nei turima. Manau tai bus lenta 1-2 sezonams su nedideliais nusidėvėjimo nuostoliais. Realiai gi dar nesuprantu, į kurią pusę mane patrauks buriavimas.

Gerbiamieji kolegos, kurią iki šio momento perskaitėte, turbūt klausiate - Tai kur čia tas adrenalinas ? . O gi pabandykite pirkti Ebayjue daiktą, kuris pakankamai brangus, kurio norite, tačiau ne tiek, kad mokėti bet kiek. Taip pat nusistatykite kainos maksimumą, stebėkite, kaip viskas tylu likus 30, 10, 5 minutėms. Stebėkite, kaip atsiranda kokių 10 pakėlimų per paskutines 2 minutes ir likus 8 sekundėms iki aukciono pabaigos pamatykite, kad jūsų moralinį maksimumą permušė 1 euru ! Apsispręskite žaibiškai, kaip labai norite to daikto ir drebančiomis rankomis per tas 8 sekundes pakelkite maksimumą (kainą) 10 eurų. Padarykite "refresh", pamatykite, kad kažkas tuo pačiu momentu dėjo tą pačią kainą, bet jūs laimėjote, nes tą kainą įdėjote turbūt 1 sekunde anksčiau. Jei "konkurentas" būtų įdėjęs 1 euru daugiau, būtų laimėjęs. Va dabar pasimatuokite adrenalino lygį ! :)) Dar turbūt valandą širdis stukseno ir rankos drebėjo. Ir dabar rašant drebėt pradėjo. Krrukis, kuris buvo mano sirgalius, stebėjo procesą iš savo PC - sako jam irgi rankos drebėjo ;)) Sakė, procesas patiko ir netgi pats ką nors pabandys nusipirkti (bet ne lentą;))).

Retrospektyviai mąstant, nieko baisaus būtų nenutikę, jei būčiau ir nelaimėjęs. Pradinės kainos Ebayjuje gali atrodyti niekingai mažos. Mažos jos gali atrodyti ir likus 15 minučių iki aukciono pabaigos. Maža ji gali atrodyti ir likus 1-2 minutėms. Tačiau baigiasi viskas daugmaž rinkos kaina. Vis tik nusipirkau.

Dabartinė lokacija Austrijoje, kažkur prie Vienos. Aiškinuosi pargabenimo į Lietuvą kaštus. Norėtūsi dar šį sezoną apšlakstyti lietuvišku vandeniu, bet čia jau daug kas nuo aukšteniųjų jėgų priklauso.

Na va - kas perskaitėte iki čia, žinokite, kad tai tebuvo virtuali adrenalino, emocijų ir galvaskausmio generacija. Viskas š.. Siuntimas į Lietuvą kainuoja daug daugiau nei buvo prognozuota. Avialinijos gal ir parskraidintų, bet nenori įsipareigoti tokiems išmatavimams. O aerouoste likti ant ledo nesinori. Pardavėjas "ni v abide", ba sakė už durų trypčioja kitas pirkėjas (matyt už didesnę kainą ;)). Pasidariau biškelę išgyvenimų ir apsukęs ratą grižau prie to ką turiu.


Beje vakar žvaigždės buvo nusiteikusios prekybiškai. Mulia pardavė (jei galima pavadinti pardavimu burės "atidavimą" už 150lt) ilgai gulėjusią 10kę. Šį pardavimą galima pavaidnti marketingo pergale (supras tie, kas sekė žodžių ir nuotaikos pasikeitimus Mulios 10kės skelbime). Mindaugas iškart susilaukė susidomėjusių parduodama NS Warp 9ke (kaina irgi juokinga). Krrukis iš Cibo gavo nepadoriai patrauklų pasiūlymą RRD Twintipui :) Idomi diena.

6 komentarai:

  1. O taip :)
    Man patiko kai pradėjo rastis pirkėjai ir kelti kainas.
    Žinodamas Rimvio max statymą galvojau "basta", bet pasirodo jis paskutinėm sekundėm kilstelėjo kainą ir laimėjo tik dėl to, kad jo statymas buvo keliom sekundėm ankstesnis už kito dalyvio :)
    Azartas patiko :)
    Dabar jau ir daikto laukiam ant testdraivo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. taip vakar buvo diena ne stabdziams...

    AtsakytiPanaikinti
  3. sklinda kalbos, kad ir siandiena gali prekybine buti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kagi, užuojauta. Tokios bandūros tarabanijimas iš užsienio tikrai fishy reikalas

    AtsakytiPanaikinti
  5. a, whatever. Nuostoliai tik emociniai. Reik plaukt dazniau

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.