Kas tai ? Part II



Kas tai ?
Ir kur tai ?

Sužaidėme Blitz turnyrą komentaruose :) (žr. komentarus).
Kapai alus !

krruk rašė...
Ant "Burlentajaus" galvos matosi liepsnelė, o "žmonos" gesintuvas. Ugnis - fire - spit on fire?
Čia kaip degantį benziną vandeniu gesint. Burlenjajus net raudonas kaip lomkės. Žmona - "Chill at home", burlentajus dar labiau raudonuoja ir liepsnoja :)


Krrukis yra mano psichologoas, psichoterapeutas, psichoanalitikas ir minčių korektorius. Pavadinčiau jį dar ir kelrode žvaigžde, tačiau iki to dar netraukia (pvz. mažulės man dar moraliai nesivirškina). Iš kur tokios išvados ?
Viršuje komentaras absoliučiai tiksliai atspindėjo plaukiminės priklausomybės ir neplaukiminės depresijos būseną savaitgalį.

Penktadienį sugebėjau paplaukti. Gana tipiškas ežerinis plaukimas, kai pučia ~5ms, ant kranto atrodo daugiau (kokie 6ms), kartais pagūsiuoja iki 8-9ms. Trejetas valandėlių ant vandens, iš jų gliso ~20-30%, gūsiuose glisas išsišiepus. Tiesa pabandžiau brolio FW (MikeLabs). Buvo sunkiau nei galvojau persukus FT kilpas į kraštą. Trumpas įspūdis - lipa į glisą lengviau nei Ftype, tūrio panašiai, į vėją gal geriau, BET - įkišti koją į galinę kojakilpę buvo didelis challenge. Prisimaudžiau turbūt daugiau nei per visą praėjusį sezoną :). Supratau, kad su FW tokiomis sąlygomis gerai, bet pakilus vėjui man tikrai bus rūgštu ir negeriau nei su FT.

Šeštadienis dedikuotas šeimyniniams reikalams - parduotuvės, tėvai, seneliai, TV ir panašiai. Prasidėjo depresija - nuotaikų kaita kas pusvalandį. Tai viskas zb, tai piktas kaip širšė. Aišku emocijų prideda ir būsimieji šeimyniniai pasikeitimai ir t.t. Sekmadienis panašiai. Galva tapo panaši į prikabintą raudoną žmogeliuką. Plaukt neišeina, ne ką ir tepučia. Įtampa kyla. Garas eina pro ausis. Be visa ko akys Krrukio žodžiai :


by krruk on 09 Oct 2008 08:37
O tai kad šiuo atveju ne litrai groja ...
Tau nepatinka tavosios svoris ir plotis.
Va yra puikus svoris ir geras plotis.


Paknisau internetą. Info neperdaugiausiai. Tačiau svoris super geras, greitis būtų geras, plotis didelis low-windinėms situacijoms. Kitaip tariant daug kas panašu, bet geriau už turimą Ftype, panašu, bet gal geriau už norėtą FT138 Wood. Kaina irgi puiki. Sezonas, tikiuosi, dar neuždarytas.

Popiet variau pas Cibą. Pas jį trumpai nebūna. Pabazarinome. Palėpėje apžiūrėjome lentą. Pirmas įspūdis - tai ne mažulė ! Vizualiai tikrai didelė. Gal net per didelė. Bet pūkelis ! Grįžtu mintyse prie argumentų (lengva, greita, protingai siauresnė nei FT). Kokios alternatyvos ? - pažiūrėjau Cibo turimą Tabou Rocket. Ta irgi didelė, sunkesnė brangesnė. Net jei ir mažesnį freeraidą imant bus sunkesnė, brangesnė. Formulė, kaip vienintelė lenta mintyse jau atkritusi (daug argumentų). Taigi vizualinį SpitFire didumą nugalėjo racionalūs argumentai. Pajamiau :)

Manau bus taip - prie silpno vėjo bus smagiau nei FT dėl lengvumo. Prie didesnio vėjo bus truputį smagiau dėl 15cm siauresnumo ir ilgesnumo. Radikalių permainų įtariu nebus. Ateis laikas, reikalas ir mentalinė būklė, tada žiūrėsim kas toliau. Na ir pasaugoti nuo daužymų protingai reikės.

Į mašiną pasirodo netelpa panašiai kaip FType ;)

P.S. Vos nepamiršau: by Mulia on 08 Oct 2008 20:59 Apsivoshiu aukstielnikas jei Rimvis paims RRD

Mulia - laukiu vizualo apsivožimo aukštielninkai !

10 komentarų:

  1. raudonas - burlentajus balta - zmona?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ant "Burlentajaus" galvos matosi liepsnelė, o "žmonos" gesintuvas. Ugnis - fire - spit on fire?

    Čia kaip degantį benziną vandeniu gesint. Burlenjajus net raudonas kaip lomkės. Žmona - "Chill at home", burlentajus dar labiau raudonuoja ir liepsnoja :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pažėjau paveiksliuką :)
    ATSPĖJAU! :)
    Prizą į studiją!
    Kada "smatrynos"?

    Nu ir sveikyjimai tevukui jei teisingai interpretuoju ... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. tyli kiaule gilia shakni knisa. jei nebus gimdymo vizualizacijos - R busi kiaule.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ai dar pražiopsojau klausimą "kur?"
    Kaip kur ... garaže gi :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu tai ką ... Savaitgalį ant testo reikia ...

    AtsakytiPanaikinti
  7. einu ruoshti apsivertimo aukstelniku numeri

    AtsakytiPanaikinti
  8. Jo, ot laikai atejo. Jei nuotaika bloga ta diena, nusiperkam nauja lenta. Taip galima ir LC sandeli istustinti. O dar sako ekon krize ateina...

    AtsakytiPanaikinti
  9. LC sandeli patustinome, kiek galejome :) O depresija visada gerai pirkiniai gydo (ar bent jau noretusi tiketi, kad gydo). Ftype gi irgi sezonui baigiantis pirkau. Geros kainos gi (gal) ;)

    Dabar noretusi suslapinti inventoriu dar siemet.

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.