Mr. Lonely (RS side of story)

Idant vakar nedirbti negalėjau, tai į Kertuojus atvykau, kai braliukai jau buvo išvažiavę (prasilenkėme apie 40 kilometre). Vykdamas į spotą jau galvojau, ką rašysiu į blogą (ot nesąmonė, ką?) :). Mintis , kuri sukosi galvoje -

ar buriavimas socialinis užsiėmimas, ar egocentrinis ? Ar buriuojant laimė tame, kad esi tik nuo savęs priklausantis aparatas ant vandens, prapučiant smegenis ? Ar vis tik kaifas turėti atskaitos tašką kitame vėjo brolyje, beigi vėjo-techikos-arbatos-žolės sparing partnerį ?

Flash forward


Iš anksto užbėgant, atsakau - visame kame ! Man smagumas, jei išsipilo abu jingai-jangai. Nors teisybės dėlei (p.s. kolega vadina, tai "pijafkai pravdy"(rus.)) matyt egocentrija čia kiek svarbesnė - kitu atveju gal vienas nevažiuočiau net ?

Bet grįžkime iš apmąstymų pakeliui mašinoje į veiksmo vietą :) WG į pavakarę žadėjo nurimimą ir šiek tiek gūsių. Panašiai ir buvo.
Atvykus pūtė ~6.5ms. Toks vėjas nei 10kei, nei 7kei. Sakyčiau 9kei. Idant pereboruose su 10ke labai nemėgstu atsidurti, tai takelavau 7kę su viltimi gūsiams. Sutakelavus, persirengus išjungė iki stabilių 2.5-3.5ms. Takeluoju 10kę (su viltimi pastiprėjimui ar bent jau gūsiams). Sutakelavus, lendant į vanndenį pradėjo stiprėti. Pora halziukų visai neblogų, bet vėjas pradeda tampytis į didžiąją pusę. Užgūsiuoja , kai su 10ke tampa labai nemalonu. Grįžtu kažkaip, vos sugebu išvilkti į krantą 10kę. Pajamu budinčią 7kę. Pora halziukų visai neblogai. O po to pradeda išjunginėti. Tada į priekį be gliso užkilinėju, atgal pavėjui gaudau gūsius ir glisuoju. Technikos stebuklų neišlaužiau - į vėją kilti vėjo nelabai užtenka, pastovaus gliso irgi nėr. Va taip ir prasitampiau kokią valandą ar daugiau.
Kas buvo keista - momentai, kai ausyse pučia, o nifiga neišglisuoju. Tikrinau ar nėra žolių - nebuvo. Keista.

Beje buvo pirmieji nedrąsūs bandymai daryti pavėjinį :) Įsigazuodavau pavėjui, koją mindavau pavėjinį bortą. Kolkas keista - vis tik metro pločio lentą sukant reikia labai plačiai atsistoti, labai stipriai minti ir aišku sukimo radiusas kokie 100 metrų :) Reiks dar pažiūrinėti filmukus, kada priekinę koją iš kojakilpės ištraukti, ba dar nesupratau :)

Persirengiau, išsitakelavau 2 rigus ir sutikau pirmą šių metų saulėlydį su bure. Vienam buvo šiek tiek liūdnoka, šiek tiek "duševna" :)

Saulėlydis su Ezzy


Saulėlydis pro Retro

2 komentarai:

  1. Vienas niekad nežinosi kiek daug pasiekiai. Prisimenu kaip vienas plaukiojau be chebros su mustangu. Uzkniso negyvai.
    Dabar turiu motocikla tai irgi uzkniso bo nera su kuo dalintis dziaugsmu.

    Bet egoistinis noras padaryti drauga savo yra sveikas azartas. Kai kam ir oficialiu varzybu tam nereikia

    O pavejini posuki paklausk krrukio kaip reikia daryti. filme nieko nesuprasi ten miniatiurika veikia

    AtsakytiPanaikinti
  2. vienas gali paplaukti viena kita karta. Ilgainiui tas be abejo negerai.
    Iki pavejinio reiks dar ilgi shikti - cia tik pirmas nedrasus bandymas :)

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.